Dovy Keukens

Dovy Keukens

Dovy geeft de keuken de plaats die zij verdient, de centrale ontmoetingsplaats in huis. Keukens zijn al lang niet meer enkel om in te koken. Ze vervullen een bredere sociale functie: koken, eten, praten, plannen,... De keuken is de spil in het dagelijkse leven geworden.

Activiteit:

Dovy fabriceert keukens die uitblinken in kwaliteit, functionaliteit en schoonheid. Alles top dus, behalve de prijs! Om uw droomkeuken betaalbaar te houden, heeft Dovy alles in eigen beheer, van het ontwerp over de productie tot en met de volledige afwerking en de plaatsing bij u thuis. Zo houdt Dovy continu een wakend oog op de realisatie van uw keuken, en kan het zijn hoge kwaliteitseisen doordrukken in elke fase van het productieproces.

Foto's van Dovy Keukens

GL-Serie Premium White

Strak, wit en bijna onzichtbaar voorzien van alle gemakken en luxe. Deze greeploze keuken uit de GL-serie munt uit door zijn eigentijds kookgemak. De onderste kasten zijn iets dieper en staan bovendien op een iets latere sokkel, waardoor er in de kasten 20% meer opbergruimte is dan in een traditionele keuken.

Bekijk meer foto's van Dovy Keukens

Digitale folders

Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bedrijfspresentaties.