Egeda - badkamer, sanitair, verwarming, ventilatie

Egeda NV - Uw betrouwbare partner in sanitair, verwarming en ventilatie

Activiteit:

Egeda, sinds ruim 50 jaar verdeler van producten voor de badkamer en installatiesystemen. Met de merken Kermi en Kaldewei voor de badkamer en Expo-Inox voor installatiesystemen leveren zij al vanaf 1952 hoogstaande kwaliteit! Voor meer informatie bezoek de website!

Toekomstlaan 47
2200 Herentals Vraag informatie aan

Foto's van Egeda - badkamer, sanitair, verwarming, ventilatie

Expo-Inox. Europa's nr 1 in roestvrij stalen schoorstenen

Egeda verdeelt het gamma inox rookgasafvoermaterialen van het merk EXPO.

De onderneming "Expo Acciai Inossidabili s.r.l" is Europa's grootse fabrikant van inox rookgasafvoermateriaal, met een jaarlijkse produktie van ongeveer 2 miljoen lopende meter aan inox schouwen (enkel-, dubbelwandig en flexibels).  De produkten zijn o.a. TÜV-getest, zijn gekeurd door het "Deutsches Institut für Bautechnik", en hebben de Europese keuring EN.

Men beschikt eveneens over het CE-certificaat 1856-1. Deze Europese norm moet verplicht nageleefd moeten worden voor metalen dubbelwandige schouwen.  Expo-Inox produceert zijn kwaliteitsprodukten volgens deze strenge richtlijnen, en heeft als EEN VAN DE EERSTE EUROPESE FABRIKANTEN deze keuring bekomen voor zijn volledige gamma dubbelwandig geïsoleerd inox af-voermateriaal (positieve & negatieve druk) ! 

Bekijk meer foto's van Egeda - badkamer, sanitair, verwarming, ventilatie

Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bedrijfspresentaties.