Remeha - Verwarming

Remeha België

Het Remeha gamma bestaat uit gaswandketels, gasvloerketels, stookolieketels en banders, boilers, thermostaten en hernieuwbare energietoepassingen zoals zonnesystemen, warmtepompen en thermodynamische warmtepompboilers.

Activiteit:

Remeha brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis. In Nederland, waar Remeha aan de absolute top van de verwarmingsmarkt staat, kent Remeha een geschiedenis van meer dan 75 jaar. Met een Europese onder- zoeks- en ontwikkelingsafdeling, wordt ervoor gezorgd dat de nieuwste technologie├źn worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. verwarmingsketels, thermostaten en hernieuwbare energie.

Koralenhoeve 10
2160 Wommelgem Vraag informatie aan

Foto's van Remeha - Verwarming

Remeha eTwist

Met de nieuwe Remeha eTwist thermostaat en handige eTwist app regelt u in een  handomdraai de temperatuur. Snel, eenvoudig en intu├»tief, waar u ook bent. Ideaal  voor wanneer de dag een keer anders loopt dan gepland. Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschikt u ook zonder wifi over alle mogelijkheden

Bekijk meer foto's van Remeha - Verwarming

Digitale folders

Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bedrijfspresentaties.