Zehnder Group Belgium nv

Zehnder Group Belgium heeft een ijzersterke reputatie inzake ontwikkeling van design- en maatwerkradiatoren en energiezuinige ventilatiesystemen. Zehnder Group Belgium biedt op die manier een ruime waaier van systeemoplossingen voor een gezond, comfortabel en energie-efficiënt binnenklimaat voor nieuwe en bestaande woningen en niet-residentiële toepassingen. Zehnder Group Belgium behoort tot de Zwitserse Zehnder Group, internationaal één van de voornaamste aanbieders van decoratieve - en badkamerradiatoren, mechanische ventilatie met warmterecuperatie en plafondstralingspanelen voor verwarming en koeling. Voor meer info, surf naar www.zehnder.be. Voor meer informatie over onze distributeurs : zie onderstaande PDF in de folderservice van Habitos.

Activiteit:

Zehnder Group houdt zich sinds jaar en dag intensief en succesvol bezig met de productie en verkoop van kwaliteitsvolle, energiebesparende binnenklimaatoplossingen: gezondheid, energie-efficiëntie en comfort staan daarbij centraal. Van productspecialist en leverancier van ventilatiesystemen sinds 1937, is Zehnder Group vandaag uitgegroeid tot een gewaardeerde partner voor innoverende ventilatiesystemen, designradiatoren, verwarmings- en koelplafondsystemen en luchtzuiveringssystemen op de internationale markt. Het Zehnder team staat voor u klaar. Met onze technische ondersteuning en betrokkenheid stellen wij alles in het werk om altijd de eerste keuze te zijn bij onze klanten. Mensen omringen met het perfecte binnenklimaat; voor een gezonde en aangename woon- en werkomgeving. Daar staan we voor. Zehnder ‘always the best climate’.

Wayenborgstraat 21
2800 Mechelen Vraag informatie aan

Foto's van Zehnder Group Belgium nv

Zehnder Charleston

Zehnder Charleston,  retro designradiator met hoog rendement

De Zehnder Charleston, in 1930 als eerste buizenradiator ooit op de markt gebracht, is tegenwoordig niet alleen een designklassieker, maar ook een flexibele oplossing voor elke woonsituatie. De Zehnder Charleston heeft zijn populariteit te danken aan zijn flexibiliteit, veelzijdigheid en variabiliteit. De decoratieve radiatoren van het type Zehnder Charleston zijn leverbaar op maat.

Zehnder Charleston

Bekijk meer foto's van Zehnder Group Belgium nv

Digitale folders

Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bedrijfspresentaties.