Kijkwoningen in beeld

Gewijzigd op 13/11/2014 door TiM Vanhove

Nagenoeg iedere sleutel-op-de-deurfirma heeft wel een kijkwoning ergens te lande om er kandidaat-kopers/bouwheren te ontvangen en te overtuigen van hun kunnen. Het is niet altijd evident om zo’n woning te bezoeken en daarnaast kunnen de ideeën van deze sleutelklare bouwfirma’s ook inspiratie bieden voor andere bouwheren. Via ‘Kijkwoningen in beeld’ belichten we kijkwoningen van enkele sleutel-op-de-deurfirma’s om ze zo dichter bij je te brengen.

Ontdek deze bouwbedrijven

Kijkwoning Oosterzele
© Groep Huyzentruyt

Moderne BEN-woning

Een witte pleistergevel met een zwart metalen vlak en één uitgekiende raampartij, zo profileert de nieuwe kijkwoning van Groep Huyzentruyt zich langs de Geraardsbergsesteenweg 241b in Oosterzele. Daarmee licht de voorgevel een tipje van de sluier van het slimme woonconcept. De woning biedt een zee van daglicht in een geborgen cocon. Samen met het energiezuinige karakter, vormt ze zo een aangename leefomgeving.
Lees meer...
Thuis Best
© Thuis Best

Verwarmen met ijs

De verwarmingstechnologieën zullen de komende jaren veranderen. Thuis Best Woningbouw bewijst in zijn nieuwe kijkwoning in Herent dat het mee is. De nieuwe woning wordt immers verwarmd – en passief gekoeld – met een ijsbuffervat.
Lees meer...
Kijkwoning Lokeren
copyright: Immo-fotograaf.be
© Danneels

Rustig wonen bij het stadscentrum

In een rustige buurt op enkele minuten van de autosnelweg en het stadscentrum, zo willen we vandaag wonen. Met deze kijkwoning biedt Danneels niet alleen een antwoord op die zoektocht, tegelijkertijd speelt de woning met vier slaapkamers in op de behoefte van grote of nieuw samengestelde gezinnen.
Lees meer...
Kijkwoning Thuis Best - Herent Hob
© Thuis Best

Een nieuwe kijk op verwarmen

Thuis Best Woningbouw streeft naar betaalbaar comfort in zijn woningen. In Herent bewijst de sleutel-op-de-deurbouwer in zijn nieuwste kijkwoning dat die visie perfect haalbaar is, zelfs in een aantrekkelijke architectuur en in een aangenaam interieur.
Lees meer...
Kijkwoning Bredene
© Danneels

Oase van rust aan de kust

Energiezuinig, luchtig en veel daglicht. Dat zijn de kernbegrippen die de nieuwe kijkwoning van Bouwonderneming Danneels typeren. De woning werd gebouwd in Bredene. Ze biedt een hoog comfortgehalte en oogt ruim. Zo creëerde Danneels als het ware een oase van rust aan de kust.
Lees meer...
Kijkwoning Boechout
© Blavier

Energiezuinige openheid

Met zijn nieuwe kijkwoning in Boechout bewijst Blavier dat energiezuinig bouwen ook comfortabel en modern kan zijn. De sleutel-op-de-deurbouwen slaagt erin die kwaliteiten in een budgetvriendelijk concept te verenigen.

Lees meer...
Kijkwoning
Kijkwoning in beeld te Diepenbeek.
© Blavier

Halfopen, hedendaagse woning

Woningen Blavier realiseerde in het Limburgse Diepenbeek een halfopen kijkwoning in een hedendaagse stijl. De gevel met een combinatie van een zwarte en een bleke gevelsteen en het 3-gevel dak zijn zeker het bekijken waard.

Lees meer...
Kijkwoning Danneels
Kijkwoning Danneels
© Danneels

Danneels pakt uit met cottagestijl

Bouwkantoor Danneels presenteert een modelwoning in een project van 12 ééngezinswoningen in cottagestijl in Vichte. Danneels combineert altijd architectuur en een functionele indeling van de woonruimtes. Ontdek hoe hen dat bij deze kijkwoning is gelukt.

Lees meer...
Kijkwoning in beeld
Kijkwoning in beeld
© Thuis Best

Klassevol herenhuis  (20/4/2011)

Klasse te koop in het herenhuis van Villabouw Marchetta in Mol. Niet alleen op het gebied van schoonheid behoort deze villa tot de toppers ook op het gebied van energie scoort deze flinke jongen erg goed.

Lees meer ...

Pastoriewoning BIK
Pastoriewoning BIK
© Groep Huyzentruyt

Karaktervolle pastoriewoning (10/04/2012)

BIK Woningen heeft een nieuwe kijkwoning in het Vlaams-Brabantse Boortmeerbeek. De woning werd ontworpen door architect Joel Wynants van het architectenbureau Archi Joma. Het resultaat is een karaktervolle landelijke pastoriewoning met een prachtig zicht op de Dijleboorden.Wat deze nieuwe kijkwoning bijzonder maakt is het harmonieus gebruik van kwaliteitsvolle materialen en het doordacht ontwerp rekening houdend met de helling van het perceel grond waarop de woning gebouwd werd.

Lees meer...

Folders over sleutel-op-de-deur

Meer informatie op de website van deze bedrijven